VIDEO Franța: Un protestatar taie cu flexul un stâlp care cade peste alți trei bărbați

stalp
twitter

Imagini incredibile de la revoltele violente din Franța. Un videoclip publicat pe rețelele sociale arată un protestatar care taie cu flexul un stâlp de iluminat care cade peste alți trei bărbați.

În imagini poate fi observat un bărbat care folosește un flex pentru a tăia un stâlp de metal. Stâlpul se prăbușește peste un alt bărbat care doar ce plecase de lângă cel care folosea flexul, fără să se observe în ce direcție va cădea stâlpul.

De asemenea, pe filmare poate fi văzut cum stâlpul mai lovește alți doi bărbați aflați pe stradă.

Alte imagini șocante de la protestele din Franța au fost publicate zilele trecute. Un videoclip care surprinde un motociclist trăgând după el pe asfalt o drujbă pornită și este la doar un pas de a-i reteza picioarele unui alt protestatar, care se ferește sărind peste arma improvizată, s-a viralizat pe rețelele sociale.

Țara este zguduită de proteste violente, soldate cu lupte de stradă, distrugeri și mii de arestări, după uciderea de către poliție a unui tânăr de 17 ani, Nahel, de origine algeriană, în urma unui incident în care acesta a refuzat să coboare din mașină. De la începutul violențelor, 5.000 de mașini au fost arse și 1.000 de clădiri avariate.

Au avut loc 250 de atacuri asupra secțiilor de poliție și jandarmerie iar peste 700 de membri ai forțelor de ordine au fost răniți. Aproape 3.000 de tineri – foarte mulți dintre ei minori – au ajuns în arest.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL