Skip to content
Constanța Știri locale

VIDEO. Furtună violentă la Constanța și Eforie Nord

Furtună puternică, miercuri, la Constanța și Eforie Nord. Turiștii aflați pe plajă au fost nevoiţi să se pună la adăpost. De altfel, județul Constanța a fost sub cod portocaliu de vijelii, frecvente descărcări electrice și intensificări ale vântului, cu rafale de peste 80 km/h.

 

Potrivit ziuaconstanta.ro, localitățile afectate au fost Constanța, Medgidia, Năvodari, Ovidiu, Murfatlar, Mihail Kogălniceanu, Eforie, Cobadin, Cumpăna, Valu lui Traian, Techirghiol, Tuzla, Lumina, Cogealac, Nicolae Bălcescu, Topraisar, 23 August, Agigea, Corbu, Mircea Vodă, Castelu, Poarta Albă, Crucea, Peștera, Ciocârlia, Amzacea, Cuza Voda, Pecineaga, Istria, Mereni, Săcele, Costinești, Bărăganu, Pantelimon, Târgușor, Tortoman, Siliștea, Grădina, Mangalia.

 

 

În ultimele zile, 17 județe au fost afectate de inundații. Ministrul de Interne a anunțat că două persoane au decedat. Miercuri, Guvernul a aprobat o Hotărâre prin care acordă 148,7 milioane de lei din Fondul de intervenții către județele afectate de inundații și alunecări de teren.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *