VIDEO George Tuță nu are majoritate în Consiliul Local. Care e strategia edilului

sursa: facebook

Primarul ales al Sectorului 1, George Tuță, a declarat în platoul emisiunii Puterea Știrilor, că deși nu a obținut majoritatea necesară în Consiliul Local, va reuși să găsească metode și dialog permanent cu cei din consiliu pentru a face lucrurile în mod transparent și cât mai corect pentru cetățeni.

„În urma distribuției mandatelor, alianța nu a obținut o majoritate de unul singur, dar eu sunt convins că pentru aceste proiecte pe care le-am prezentat voi găsi majoritate fără niciun fel de problemă.” a spus noul Primar al Sectorului 1.

Întrebat despre posibilitatea de a colabora cu USR, primarul  și-a exprimat determinarea de a colabora cu toate forțele politice din consiliu pentru a asigura bunul mers al administrației și pentru a îndeplini promisiunile făcute.

„Asta trebuie să facă orice primar responsabil. Asta au făcut toți primarii care au avut rezultate, fie că vorbim de Ciprian Ciucu, fie că vorbim de Daniel Băluță. Sunt doi primari care au confirmat și acuma la alegeri, scorurile pe care le-au obținut nu sunt mici, n-au beneficiat de o majoritate din partea partidului sau alianței care i-a susținut până atunci, dar au reușit să găsească metode și dialog permanent cu cei din consiliu pentru a face lucrurile în mod transparent și cât mai corect pentru cetățeni. Lucrul ăsta trebuia să-l facă și în Sectorul 1. Nu s-a întâmplat lucrul ăsta și am văzut cu toții cine a fost vinovat de scandal.” a spus George Tuță.

 

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: