VIDEO George Tuță, primarul Sectorului 1, despre colaborarea cu Nicușor Dan: Categoric sunt pregătit!

sursa: facebook

George Tuță, noul primar ales al Sectorului 1, și-a exprimat deschiderea pentru colaborare cu primarul Capitalei, Nicușor Dan, în cadrul emisiunii Puterea Știrilor. Tuță a subliniat importanța respectului față de cetățeni și de votul acestora, indiferent de afinitățile politice.

„Categoric sunt pregătit! Respectul față de cetățeni, față de votul acestora trebuie să existe, indiferent că ne convine sau nu ne convine. Eu mă aștept ca prioritățile pe care eu le-am prezentat să beneficieze și de susținere a Consiliului General, pentru că, la urma urmei, nu doar cu primarul interacționez și cu întregul aparat de la nivel central, cum, de asemenea, mă aștept să am o bună cooperare și cu Guvernul sau cu viitorul Guvern, pentru că atunci când faci administrație locală nu ține de vreo culoare politică sau de vreun partid ci lucruri pentru cetățeni și atunci nu trebuie să ne separăm atât de mult politic și trebuie să ne uităm la nevoile reale ale comunității, să începem să rezolvăm, pentru că suntem într-o capitală europeană.” a declarat primarul Sectorului 1.

Tuță a menționat că obiectivul său principal este să recupereze decalajele față de celelalte sectoare și să readucă Sectorul 1 la statutul de capitală inovatoare în administrația publică.

„Obiectivul meu este să recuperăm decalajele față de celelalte sectoare și să redevenim la statutul de Capitală. Capitală care inovează în administrația publică, care reușește să aducă o stare de bine tuturor serviciilor publice pe care trebuie să le ofere. Și mi-aș dori foarte tare ca atunci când ieșim fiecare din casele noastre să ne bucurăm cu toții de oraș, fie că suntem pietoni, fie că suntem bicicliști, fie că suntem automobiliști și să arate frumos sectorul nostru, care, din păcate, a fost degradat efectiv în ultimii ani.” a spus George Tuță.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: