VIDEO GP-ul de Formula 1 din Ungaria. Trofeul lui Verstappen, spart pe podium de alt pilot

trofeu spart F1
Sursa foto: Formula 1

Olandezul Max Verstappen (Red Bull) a câştigat Marele Premiu al Ungariei, duminică, însă nu a apucat să se bucure de trofeu, acesta fiind spart accidental de britanicul Lando Norris (McLaren), ocupantul locului doi.

Pe podium, Norris a lovit puternic sticla sa de şampanie de cea mai înaltă treaptă a podiumului pentru a o deschide. Sticla s-a deschis şi şampania a curs, dar pe treapta lovită se afla trofeul lui Verstappen, care a căzut şi s-a spart.

Verstappen a părăsit podiumul zâmbitor, ţinând cele două bucăţi ale trofeului său.

„Nu sunt sigur de ce s-a întâmplat. Cred că Max l-a pus prea aproape de margine. A căzut. Nu este problema mea, este a lui”, a glumit ulterior Norris, totodată uşor stânjenit, potrivit news.ro.

După incident, McLaren a reacţionat pe Twitter: “Sorry Max”.

„O să avem nevoie de nişte adeziv. Record broken. Trophy broken (Record doborât, trofeu distrus)”, a fost răspunsul Red Bull.

Pilotul olandez Max Verstappen (Red Bull) a câştigat duminică, la Budapesta, Marele Premiu al Ungariei la Formula 1, obţinând a noua sa victorie în acest sezon. Echipa Red Bull Racing a stabilit un record al competiţiei – cu a 12-a victorie consecutivă.

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: