VIDEO Grindeanu răspunde cu aluzii la Rareş Bogdan, acuzaţiilor conform cărora şi-a ascuns ceasul scump 

Sursa foto: Facebook/ Rareș Bogdan

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, acuzat recent că şi-a ascuns ceasul scump înaintea unor declaraţii de presă, face aluzii la Rareş Bogdan şi afirmă că ceasul este ”mai ieftin decât batistuţa unora”. ”Sunt în stare să fac schimb cu ceasul unuia care merge la piaţă. Pe loc”, a mai declarat Sorin Grindeanu, referindu-se la Rolex-ul de 30.000 de euro pe care Rareş Bogdan l-a purtat la piaţă, în noiembrie anul trecut.

Sorin Grindeanu a fost întrebat, miercuri, despre acuzaţiile potrivit cărora şi-a ascuns ceasul scump înaintea unor declaraţii de presă.

”E acelaşi, vă rog să verificaţi în arhive, e acelaşi ceas pe care îl am de ani de zile. A avut o problemă la telescop, s-a dezolvat, de-aia l-am dat jos. Dacă era un ceas scump l-aş fi avut în declaraţia de avere”, a răspuns ministrul.

Grindeanu a continuat apoi cu aluzii la Rareş Bogdan: ”Am înleţes că există această preocupare a unora care au tot împins această ştire (…) Eu cred că este mai ieftin decât batistuţa unora care au împins această ştire. Eu am un singur ceas, ăsta. Sunt în stare să fac schimb cu ceasul unuia care merge la piaţă. Facem schimb, pe loc şi care a mers la piaţă – ştiţi la cine mă refer. Eu sunt de acord să facem schimb”.

În noiembrie 2023, europarlamentarul PNL Rareş Bogdan a mers cu ceasul Rolex la piaţă, ulterior el explicând că este un om asumat, de aceea îşi permite să poarte şi ceasuri de care vrea şi costume şi nu se duce în salopetă.

”Am ceasuri în declaraţia de avere de 200.000, am câştigat bani la Realitatea, din presă. Iertaţi-mă, ce vreţi să fac?”, a spus el.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: