VIDEO Grindeanu: Start pentru lucrările pe Varianta Ocolitoare Comarnic!

Sorin Grindeanu
Sursa foto: INQUAM / Octav Ganea

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a participat luni la începerea lucrărilor pe Varianta Ocolitoare Comarnic, el precizând că va avea o lungime de 6 km la profil de drum național cu două benzi. Despre autostrada Comarnic-Brașov, ministrul a spus că s-a ajuns la o variantă care este fezabilă, care asigură finanțarea, după ce inițial s-a venit cu un cost la vreo 8 miliarde de euro, pe aproximativ 160 de kilometri, ceea ce depășește puterea ministerului de finanțare.

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a declarat luni, la deschiderea lucrărilor pe Varianta Ocolitoare Comarnic, că pe parcursul anului trecut, ministerul Transporturilor a aprobat 60 de protocoale prin care a descentralizat tot felul de lucrări către autoritățile locale, prea puține, din punctul său de vedere, ajungând în stadiul de a fi implementate, scrie News.ro.

Grindeanu a mai spus că au mai semnat un protocol cu Consiliul Județean Prahova, astfel că până la finalul anului va fi desemnat câlștigătorul și pentru centura de la Bușteni-Azuga, ca după aceea să se intre în faza de proiectare iar în primăvara anului viitor să înceapă lucrările.

”Ideea a fost de a descentraliza asemenea lucrări către autoritățile locale, fiindcă cei de la CNAIR au deja foarte multe lucrări”, a completat Sorin Grindeanu.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: