VIDEO Guvernarea alături de PSD dăunează PNL, spune Cozma: „Nicușor Dan, un semnal bun pentru dreapta politică”

Adrian Cozma, invitat Puterea Știrilor 16.09

Nicolae Ciucă este candidatul oficial al Partidului Național Liberal la alegerile prezidențiale din noiembrie. Din acest moment, dreapta trebuie să înțeleagă că Nicolae Ciucă este singurul care poate câștiga președinția României și de aceea ar fi bine ca orgoliile, ambițiile și neînțelegerile să fie lăsate deoparte pentru a avea unitate în jurul unui proiect, a afirmat Adrian Cozma, în cadrul emisiunii Puterea Știrilor.

„Eu sunt unul dintre cei care de mult spun, de vreun an jumătate, că ne dăunează guvernarea cu PSD, ne-a dăunat guvernarea cu PSD și de aceea cred că această perioadă în care am avut crize succesive care se leagă nu de numele domnului Ciolacu, ci de modul în care a gestionat această situație, de exemplu, aș porni de la criza zilelor groazei. Românii n-au uitat acest lucru și nici o măsură politică nu a fost luată față de acest aspect. Și atunci, dacă vă aduceți aminte, pentru că deja este o retorică formată în PSD, ministrul Budăi, spunea că n-a fost informat corect de către subalterni. (…) La fel ne-a spus domnul Ciolacu că n-a știut. Nu, nu s-a luat nicio măsură, nicio responsabilitate politică pentru ceea ce s-a întâmplat acolo. La fel acum, cu haosul care s-a creat și atâția oameni au fost nedreptățiți, cu legea pensiilor, un alt aspect, unde la fel, nu există răspundere. Oamenii au ieșit în stradă pentru situația și modul în care gestionează Ministerul Agriculturii politica agricolă în România. Deci toate aceste întâmplări ne arată că nu trebuie să guvernăm cu PSD pentru că nu sunt serioși. Oamenii ăștia nu-și iau în serios rolul pe care îl au și mai mult decât atât, vedem oameni care nu se pricep, sunt puși și asumați de către PSD în funcții deosebit de importante și asta pe noi ne afectează pentru că suntem alături de ei în în această guvernare. Noi i-am adus la guvernare, tot noi trebuie să-i facem să plece de la guvernarea țării”, a mai spus deputatul PNL.

Nicolae Ciucă, la Consiliul Național al liberalilor, a subliniat, de altfel, dorința partidului de a construi o alianță de guvernare de dreapta, așa cum ar fi fost firesc și până acum, lucru imposibil din cauza imaturității politice a formațiunilor politice.

„M-am bucurat să-l văd acolo și este un prim pas și un prim semnal pe care îl transmite și Nicușor Dan, primarul Capitalei. Este un semnal important că dreapta poate fi unită. Și noi am avut, sigur, poate nu tot timpul, aceleași opinii cu Nicușor Dan, dar uite că în momentul acesta, dincolo de orice ambiții, neînțelegeri, Nicușor Dan a făcut pasul și poate e un semnal și pentru cei din USR, care trebuie să înțeleagă că doar alături și împreună cu Partidul Național Liberal putem livra un proiect autentic de dreapta de care are nevoie România și investitorii, mediul economic, cei care muncesc cinstit și care aduc plus valoare în în România”, a explicat Adrian Cozma.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: