Skip to content
Iași Știri locale

VIDEO Iaşi: Accident grav pe strada Anastasie Panu

captura video

Un tramvai şi şase autoturisme au fost implicate într-un accident produs astăzi, pe strada Anastasie Panu, din Iaşi, scrie Adevarul.

Un tramvai a măturat toate maşinile din calea sa astăzi, într-un accident produs pe strada Anastasie Panu, din Iaşi. Din primele informaţii, se pare că mijlocul de transport în comun a rămas fără frâne şi nu a putut evita contactul cu autoturismele care aşteptau la semafor.

”Poliţia o să îşi facă treaba şi o să aveţi un răspuns. Deocamdată sunt în stare de şoc. Vă rog înţelegeţi că sunt stresat. Oamenii se pare că sunt în regulă. Aşteptăm verdictul medicilor. Maşinile erau la semafor”, a declarat vatmanul. Compania de Transport Public Iaşi va face o anchetă pentru a stabili cauza accidentului. „Nu ne putem pronunţa. În general toţi spun că au rămas fără frâne. Am făcut o comisie şi urmează să fie evaluat. Poate din cauza stresului şi din împrejurările evenimentului asta a fost primele cuvinte. Tramvaiul este sigilat şi urmează să fie evaluat”, a declarat Cristian Stoica, director al Companiei de Transport Public Iaşi. O persoană a rămas încarcerată şi a fost transportată la spital.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *