Skip to content
Societate

VIDEO IGPR: Peste 1.300 de poliţişti rutieri, la datorie pe drumurile publice, în perioada de Crăciun

Captura video

Peste 1.300 de poliţişti rutieri se vor afla la datorie pe drumurile publice din România, în weekend, pentru a preveni accidentele rutiere.

Poliţia Rutieră va desfăşura activităţi pentru fluidizarea traficului rutier în apropierea zonelor comerciale care sunt destul de aglomerate şi pe drumurile naţionale care converg către marile oraşe sau către zonele montane”, a declarat, vineri, comisarul-şef din cadrul Direcţiei Rutiere a Poliţiei Române Bogdan Oproiu.

El a spus că Inspectoratul General de Aviaţie al MAI va sprijini poliţiştii rutieri cu un elicopter pentru supravegherea traficului auto.

Oficialul IGPR a precizat că valorile de trafic înregistrate în acest moment sunt normale, dar este posibil ca traficul să devină mai aglomerat spre seară, dispozitivul Poliţiei Rutiere fiind pregătit să intervină.

Recomandăm conducătorilor auto să ruleze cu o viteză care să le permită oprirea în siguranţă în caz de eveniment şi să păstreze o distanţă mai mare faţă de vehiculele din faţă„, a mai spus Bogdan Oproiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *