FOTO, VIDEO Imagini dramatice din Pechea, unde o familie a făcut o gaură în ușă pentru evacuarea apei

Sursă foto; Facebook

Imagini dramatice din Pechea, unde o familie a făcut o gaură în ușă pentru evacuarea apei. Membrii familiei s-au adăpostit în pod pentru a se salva de ape.

Sursă foto: Ana Petrica

Primarul comunei Pechea din Galați, Mihăiță Măncilă, a făcut un apel la solidaritate către toți cei care pot să se alăture instituțiilor și autorităților în efortul de sprijinire a celor aflați în nevoie.

Sursă foto: Ana Petrica
”Potopul din noaptea dintre 13 și 14 septembrie a avut urmări extrem de grave asupra cetățenilor comunei Pechea.
Bilanțul este sumbru, sute de case sunt inundate, parțial distruse. Din păcate, în comuna noastră a fost înregistrată și o victimă, un bărbat imobilizat la pat.
Prioritatea noastră este salvarea persoanelor aflate în situații disperate și punerea acestora la adăpost.
Acțiunile de salvare continuă! Alături de pompieri, în noaptea care a trecut, am reușit evacuarea persoanelor care inițial refuzaseră să-și părăsească locuințele afectate.
În aceste momente critice, disperate, fac un apel la solidaritate către toți cei care pot să se alăture instituțiilor și autorităților în efortul de sprijinire a celor aflați în nevoie”, a scris primarul pe Facebook.

Autor

  • Adrian Pavel

    Adrian Pavel, redactor PS News. Cu o experienţă de peste 10 ani în presă, Adrian Pavel se descrie ca fiind un împătimit al noutăţilor, practic dependent de ştiri. Încearcă de fiecare dată să fie la curent cu tot ceea ce se întâmplă în ţară şi în străinătate şi să ofere cele mai calde informaţii cititorilor. Este adeptul zicalei „Nimeni nu e sărac cu duhul, e doar mai puţin informat”.

    View all posts

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: