Skip to content
Politică

VIDEO Imagini incredibile! Zeci de locuitori din Deveselu s-au dus la mormântul primarului care a câștigat alegerile deși a murit acum zece zile

facebook

Ion Aliman a câștigat alegerile locale din 27 septembrie, chiar dacă a murit cu 10 zile înainte, iar cu această ocazie electoratul i-a făcut o vizită la locul de veci, pentru a-l felicita pe primarul ales. A primit 1020 de voturi din cele 1.600 exprimate în comună.

Mai mulți localnici s-au strâns în cursul nopții de duminică spre luni la mormântul defunctului primat pentru a-i oferi felicitări: „E victoria dumneavostră, v-o dedicăm!”; „Păstrăm un moment de reculegere în cinstea acestui om, în memoria lui!”, sunt doar câteva dintre reacțiile alegătorilor ce au petrecut în cimitir.

Dupa ce au votat primarul mort de la Deveselu, oamenii s-au dus la mormantul lui sa-i sarbatoreasca victoria. Astia chiar nu vor sa il lase sa plece.

Publicată de Teodora A. Munteanu pe Duminică, 27 septembrie 2020

Ion Aliman, candidatul PSD la Primăria Deveselu a fost ales pentru un nou mandat, chiar dacă a decedat cu 10 zile înainte de ziua votului. Fostul primar a fost răpus de COVID-19 și din păcate nu a reușit să iasă învingător și din lupta cu noul coronavirus.

Chiar și așa însă, deși a decedat candidatul, social-democrații și-au concentrat campania spre a convinge electoratul să opteze pentru candidatul decedat, iar oamenii l-au votat într-un procent covârșitor pe omul care, dacă ar fi fost în viață, și-ar fi început al treilea mandat.

Ion Aliman a câștigat alegerile locale din 27 septembrie, chiar dacă a murit cu 10 zile înainte, iar cu această ocazie electoratul i-a făcut o vizită la locul de veci. În aceste condiții, alegerile vor fi reluate în Deveselu, scrie b1.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *