Skip to content
Societate

VIDEO Imagini spectaculoase cu accidentul de maşină suferit de ministrul Transporturilor, Lucian Bode

Imagini de la locul accidentului în care ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a fost rănit ușor au apărut miercuri în mediul online. Un motociclist aflat în trafic în localitatea Dumbrăvești, unde a avut loc impactul, a filmat mașina oficialului în timp ce depășea o coloană de autovehicule aflate în trafic, pe linie continuă.

Motociclistul care își filmează, cu o cameră montată pe cască, deplasarea pe Drumul Național 7, în localitatea Dumbrăveni, a surprins momentul când este depășit de mașina oficială. Se aude un sunet de girofar, iar comentariul motociclistului este că provine de la autoturismul care continuă să depășească mașină după mașină. În total 10, pe linie continuă, pe un pod, cel mai probabil în localitate, având în vedere imobilele care se văd în imagini.

Asta înainte de a fi la un pas de a scoate în decor un șofer care circula pe contrasens. Impactul este evitat. Motociclistul își continuă drumul, are în continuare în raza camerei de filmare mașina în care se afla, pasager, ministrul Transporturilor. Deja drumul național avea două benzi, numai că în momentul în care întâlnește coloană și pe banda a doua, mașina ministrului continuă să meargă, pe contrasens, tot pe pod, tot pe linie continuă, până iese din cadru.

Filmul postat pe Youtube este întrerupt, dar montajul continuă cu imagini surprinse cu rezultatul impactului. Potrivit Digi24, mașina în care ministrul Transporturilor Lucian Bode era pasager s-a oprit într-un gard, în timp ce un alt autoturism, de culoare albă, este lovit frontal.

În imagini se observă o ambulanță și o autospecială de pompieri. Surse din Poliție au explicat, pentru Digi24, că accidentul s-a produs din vina șoferului ministrului, care s-ar fi aventurat într-o depășire neregulamentară. A avut nevoie de internare, dar polițiștii i-au reținut deja permisul. Ministrul Bode a primit îngrijiri medicale la locul accidentului, dar nu a avut nevoie de spitalizare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *