Skip to content
Societate

VIDEO Incendiu cu mari degajări de fum la un depozit de materiale textile şi mase plastice din municipiul Iaşi

accentmedia.ro

Un incendiu a izbucnit, marţi, la un depozit de materiale textile şi mase plastice din municipiul Iaşi, iar pompierii intervin cu mai multe autospeciale. S-a trimis mesaj RO-Alert din cauza fumului dens care se degajă, informează news.ro.

Un incendiu a izbucnit, marţi, la un depozit cu materiale textile şi mase plastice din municipiul Iaşi, iar focul s-a propagat şi la acoperişul unei case învecinate.


”Suprafaţa afectată este de aproximativ 250 mp”, a transmis Inspectoratul Genrral pentru Situaţii de Urgenţă.

Pentru lichidarea incendiului acţionează 5 maşini de stingere şi 1 autoscară. Totodată, pentru asigurarea măsurilor de prim ajutor, la locul evenimentului se află şi 1 ambulanţă SMURD.

”Având în vedere degajările mari de fum, pentru protecţia persoanelor din proximitatea, a fost transmis mesaj prin sistemul RO-ALERT”, a mai precizat IGSU.

Populaţia este sfătuită să evite zona şi să lase libere căilede acces pentru maşinile de intervenţie.

”Respectaţi recomandările dispuse de autorităţi, inclusiv a celor care presupun evacuarea din zona expusă, restricţii rutiere sau rute ocolitoare. Luaţi măsuri de autoprotecţie. Închideţi uşile şi ferestrele, astupaţi gurile de aerisire”, au transmis autorităţile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *