UPDATE VIDEO Circulaţia auto pe Centura Bucureşti a fost reluată

INCENDIU
INCENDIU BRAGADIRU

UPDATE 17:08

Circulaţia rutieră a fost reluată pe ambele sensuri de mers pe Centura Bucureşti, între kilometri 47 şi 48, după ce fusese oprită din cauza incendiului de vegetaţie dintre localităţile Bragadiru şi Măgurele, informează Centrul Infotrafic al Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR).

Valorile de trafic se menţin însă ridicate în zonă, a precizat sursa citată.

Incendiul se manifestă pe un câmp, cu degajări mari de fum, pe o suprafaţă de aproximativ 10 hectare.

„În urma acţiunilor întreprinse de echipajele de la fata locului, în acest moment nu există pericolul de extindere a incendiului către zona de case”, a transmis ISUBIF.

UPDATE 15:48 

Infotrafic: Centura Bucureşti, închisă pe ambele sensuri din cauza incendiului din zona Bragadiru – Măgurele.

Traficul auto este oprit, marţi, pe ambele sensuri are Centurii Bucureşti, din cauza vizibilităţii reduse determinate de incendiul de vegetaţie produs între localităţile ilfovene Bragadiru şi Măgurele.

„Circulaţia rutieră este oprită pe ambele sensuri de mers, valorile de trafic fiind ridicate”, potrivit unui comunicat al Centrului Infotrafic.Circulaţia este deviată prin localitatea Măgurele.

Știre inițială

Un puternic incendiu incendiu de vegetaţie s-a produs marţi între localităţile Bragadiru şi Măgurele din judeţul Ilfov, suprafaţa afectată fiind de aproximativ 10 hectare.

„Intervenim pentru stingerea unui incendiu de vegetaţie produs între localităţile Bragadiru şi Măgurele din jud. Ilfov.  Incendiul se manifestă pe un câmp, cu degajări mari de fum pe o suprafaţă de aproximativ 10 hectare”, anunţă ISU Bucuresti – Ilfov.

La intervenţie participă echipaje de pompieri şi 9 autospeciale de stingere cu apă şi spumă.

În urma acţiunilor întreprinse de echipajele de la faţa locului, în acest moment nu există pericolul de extindere a incendiului către zona de case, precizează reprezentanţii ISU.

Pentru informarea populaţiei din zona afectată a fost emis şi un mesaj RO-ALERT.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: