Skip to content
Știri locale Timiș

VIDEO. Incendiu violent în Timișoara. Zeci de persoane au fost evacuate

IPJ Timiș

Un incendiu care a devastat mansarda unui bloc a avut loc duminică dimineața, în Timișoara. Dezastrul s-a petrecut după ora 6 dimineața, în cartierul Complexul Studențesc. Locatarii au fost treziți de zgomotul flăcărilor care s-au extins la toate locuințele de la ultimul nivel.

Blocul afectat este de garsoniere și are 4 etaje. Ulterior, el a fost mansardat. Imagini cu incendiul au fost publicate pe internet. Echipaje ale pompierilor și ale ambulanței SMURD s-au deplasat rapid la locul evenimentului.

Din fericire, nu au existat persoane grav rănite sau pierderi de vieți omenești. Toate persoanele aflate în imobil au reușit să iasă rapid în stradă, pentru ca pompierii să poată interveni pentru stingerea incendiului.

„Am fost informați de producerea unui incendiu la mansarda unui bloc de patru etaje pe strada Mehadia, nr 12, Timișoara. A fost alertat Detașamentul 1 si Detașamentul 2, acestea deplasându-se cu toate forțele la locul intervenției. Incendiul se manifestă generalizat, pe o suprafață de aproximativ 1.300 mp.

Primele echipaje ajunse la fața locului au costituit echipe de căutare salvare, acestea evacuând un număr de aproximativ 60 de persoane. Cu ora 07:00 a fost activată grupa operativă.

În urma informațiilor primite de la echipajele din teren, au fost alertate echipaje de la toate subunitățiile ISU. Forțe participante: 2 autospeciale de primă intervenție și comandă, 11 autospecialedestingere, 2 Autoscări, 5 SMURD, 2 SAJ, 4 ofițeri, 56 subofițeri”, au transmis reprezentanții ISU Timis, potrivit Opinia Timișoarei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *