Skip to content
Politică

VIDEO INCREDIBIL: Primarul Nicolae Robu cântă la chitară și voce, pe versuri de Eminescu!

Primarul municipiului Timişoara, Nicolae Robu, l-a omagiat pe Mihai Eminescu în stilul propriu, la sediul filialei PNL Timiş, unde a cântat cu chitara şi vocea nu mai puţin de zece melodii, majoritatea compoziţii proprii, pe versurile poetului.

Primarul Nicolae Robu a postat, miercuri seara, pe pagina sa de Facebook, un filmuleţ în care cântă la chitară o melodie pe versurile poetului Mihai Eminescu, potrivit news.ro. 

Audienţa este formată în mare parte din doamne liberale, dar şi câţiva colegi de-ai edilului. Înregistrarea este făcută la sediul PNL Timiş.

„Ieri seară -15.01.2019-, la sediul PNL Timiş, împreună cu mai multe colege şi câţiva colegi, l-am omagiat pe Marele Eminescu. Contribuţia mea a constat în interpretarea a 10 melodii pe versuri de Mihai Eminescu, majoritatea compoziţii proprii şi câteva transpuneri. Evident, a fost minunat, cu Eminescu pe buze nici neavând cum să fie altfel!”, a scris Nicolae Robu pe Facebook.

Nu este pentru prima dată când Robu cântă la chitară. El obişnuieşte să facă acest lucru în momentele de relaxare şi chiar are o chitară în biroul său de la Primăria Timişoara. Totodată, Nicolae Robu s-a mai lăudat de-a lungul timpului cu compoziţii proprii şi chiar a spus că este hotărât să înregistreze un album muzical. Acest lucru nu s-a întâmplat, deocamdată.

Prestația artistică a edilului Timișoarei este disponibilă AICI. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *