Skip to content
Europa

VIDEO Jaf în plină zi la un nagazin de bijuterii de lux Chanel din centrul Parisului

europafm.ro

Un magazin de bijuterii ale casei Chanel a fost jefuit în plină zi, chiar în centrul Parisului. Patru indivizi înarmați, cu cagule și căști de motocicliști, au forțat intrarea în prăvălie și, sub amenințare, i-au obligat pe vânzători să le dea toate bijuteriile și ceasurile expuse. Apoi au fugit, fără grabă, cu o motocicletă și un scuter.

Conform surselor din anchetă hoții au reușit să sustragă bunuri în valoare de milioane de euro. Atacul a avut loc în apropierea Pieței Vendome, unde se află numeroase magazine de bijuterii și de produse de lux, și a fost comis de patru indivizi; doi dintre ei au pătruns în magazin, iar ceilalți au rămas afară pe o motocicletă, arată Observator News.

Scena a fost filmată de un trecător Un martor a reușit să filmeze plecarea răufăcătorilor iar altul a chemat poliția, dar nu a fost luat în serios decât după ce a repetat apelul. Multe alte persoane au trecut prin fața magazinului fără să-și dea seama că avea loc un jaf, relatează Agerpres.

Imaginile îi arată pe cei patru imediat după comiterea jafului, toți îmbrăcați în negru și cu căști pe cap. Multe alte persoane au trecut prin fața magazinului fără să-și dea seama că avea loc un jaf. ”Niciun angajat și niciun client nu a fost rănit. A fost deschisă o investigație și cooperăm deplin cu forțele de ordine”, a reacționat compania Chanel.

Aceasta nu a făcut vreo referire la valoarea pagubei, dar postul BFM TV a relatat că ar putea fi vorba despre milioane de euro, potrivit surselor apropiate anchetei. Capitala Franței a fost în ultimii ani scena mai multor jafuri spectaculoase comise în plină zi asupra unor magazine de lux.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *