VIDEO Joe Biden s-a relaxat la plajă, înainte să vină în Europa

Joe Biden

Președintele american Joe Biden s-a bucurat de o zi de plajă, sâmbătă, înainte să își înceapă turneul în Europa. Liderul de la Casa Albă a fost însoțit de prima doamnă, Jill Biden.

Cei doi au fost filmați în timp ce se relaxau la soare, pe o plajă din apropierea casei lor din Delaware. În vârstă de 80 de ani, Biden a purtat o pereche de pantaloni scurți cu broaște țestoase și un tricou polo alb. Ulterior a renunțat la tricou și s-a întins pe un șezlong, la soare, notează digi24.ro.

Liderul de la Casa Albă s-a relaxand citind și butonând telefonul, în timp ce Jill Biden s-a bucurat de priveliște și de vremea frumoasă.

Administrația Biden a început săptămâna cu un scandal, după ce s-a găsit cocaină într-unul dintre birourile de la Casa Albă. Purtătoarea de cuvânt a executivului american a dat asigurări că drogul a fost găsit într-o zonă frecventată de turişti, în timp ce preşedintele şi familia sa nu se aflau în zonă.

Tot săptămâna aceasta, președintele american a făcut un anunț important: SUA trimit muniție cu dispersie Ucrainei. Această decizie controversată a fost subiect de discuție în ultimele zile și cel mai probabil va fi unul dintre subiectele principale de discuție la Summitul NATO de la Vilnius, Lituania. Joe Biden a plecat deja spre Europa, duminică.

Prima oprire va fi în Marea Britanie, unde se va întâlni cu premierul Rishi Sunak şi cu regele Charles al III-lea, înainte de a participa la summitul NATO. După summit, liderul de la Casa Albă se duce la Helsinki, în Finlanda, cel mai nou membru al alianţei militare.

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL