Skip to content
Politică

VIDEO Jurnalistul Silviu Mănăstire: Cât îi mai lăsam pe mafioții gunoaielor să ne otrăvească? Ce facem cu bombele ecologice din București?

psnews.ro

Într-o postare pe pagina de Facebook Dosar de Politician, jurnalistul de investigații Silviu Mănăstire apreciază gestul șefului statului de a strânge gunoaiele de pe malul râului Argeș, în județul Ilfov, în cadrul campaniei ”Let’s Do It, Romania!”, însă ridică și câteva semne de întrebare în privința gropilor de gunoi din jurul Bucureștiului.

„E foarte bine ca președintele a strâns gunoaie. Ce facem însă cu bombele ecologice din București (gropi de gunoaie in zonele locuite) de la Glina (unde ies oamenii in strada) și de la Chiajna (unde se ard deșeuri de pute tot Nordul Capitalei) ???

Amintim că președintele României, Klaus Iohannis, a strâns gunoaiele de pe malul râului Argeș, în județul Ilfov, în cadrul campaniei ”Let’s Do It, Romania!”. Acțiunea a avut loc într-o zonă greu accesibilă, pe malul râului Argeș, în apropierea localității Dărăști, județul Ilfov.

”Trebuie să acceptăm cu toții că marginea drumului și albia râului nu sunt gropi de gunoi. Depinde de noi să avem grijă de mediul înconjurător și putem să participăm activ la acțiuni de colectare a deșeurilor pentru a proteja natura. Este momentul pentru acțiuni decisive și din partea primarilor și autorităților locale. #LetsDoItRomania!” – a transmis șeful statului pe rețelele de socializare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *