Skip to content
Politică

VIDEO Kelemen Hunor: Ce conţine vaccinul? Siguranţa celor dragi, a celor care sunt parte a vieţii mele. Haideţi să nu ne oprim din drum şi să ne vaccinăm

Inquam Photos / George Călin

Vicepremierul Kelemen Hunor a vorbit, într-un mesaj video postat marţi pe Facebook, despre ce conţine vaccinul împotriva COVID-19. „Vaccinul conţine siguranţa celor dragi, a celor care sunt parte a vieţii mele. Siguranţa părinţilor mei, care m-au crescut şi a copiilor mei, pe care îi cresc împreună cu soţia mea. Vaccinul conţine libertatea de a călători liber acolo unde mă poartă îndatoririle publice”, a precizat liderul UDMR şi a îndemnat lumea să se vaccineze.

„Nu sunt specialist epidemiolog, dar ştiu, ce înseamnă pentru mine vaccinul. Vaccinul conţine siguranţa celor dragi, a celor care sunt parte a vieţii mele. Siguranţa părinţilor mei, care m-au crescut şi a copiilor mei, pe care îi cresc împreună cu soţia mea. Vaccinul conţine libertatea de a călători liber acolo unde mă poartă îndatoririle publice. Vaccinul conţine ocazia de a strânge mâini, de a vedea chipul acelora, cu care vorbesc.

Vaccinul pentru mine este libertatea copiilor mei, ca să se poată întâlni din nou cu verişorii lor. Doar vaccinul ne desparte ca după un an şi jumătate să putem merge liniştiţi în vacanţă. Suntem la un pas de concerte, de bucuriile trăite la spectacole. Am trecut peste partea grea. Haideţi să nu ne oprim din drum şi să ne vaccinăm!”, a scris Kelemen Hunor marţi pe Facebook, alăturând postării şi un video.

 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *