Skip to content
Politică

VIDEO Klaus Iohannis, la slujba de Înviere în Piața Mare din Sibiu: Doresc tuturor sărbători pline de sănătate, lumină și bucurie

Captură Foto

Președintele Klaus Iohannis și soția sa, Carmen Iohannis, au participat, sâmbătă seară, la Slujba de Înviere la Biserica Catolică din Piața Mare din Sibiu.

„Tuturor creștinilor care acum serbează Învierea Domnului le doresc sărbători binecuvântate. Hristor a înviat! Kellemes Húsvéti Ünnepeket! Frohe Ostern! La mulți ani!”, a spus Iohannis.

De altfel, Iohannis a transmis un mesaj încă de sâmbătă dimineață. Acesta a spus că sacrificiile pe care le facem acum, în contextul pandemiei, vor fi curând răsplătite și ne vom putea reîntâlni cu cei dragi.

„Tuturor credincioşilor care sărbătoresc duminică Sfintele Paşti, fie că sunt în ţară sau în comunităţile diasporei, le transmit sărbători binecuvântate, bună înţelegere şi prosperitate!”, a mai transmis șeful statului.

Și premierul Florin Cîțu a avut un mesaj special de Paștele Catolic: „Viața spirituală ne hrănește speranța și ne ajută să fim mai puternici în încercările prin care trecem uneori.  Doresc tuturor sărbători pline de sănătate, lumină și bucurie, cu încrederea că împreună vom avea puterea de a depăși greutățile, mergând solidari pe drumul Învierii! Cristos a Înviat!”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *