VIDEO La telefoanele Primăriei Sectorului 1 răspunde un robot care îi invită pe oameni să trimită întrebările pe e-mail

Sursă foto: primariasector1.ro

În condiții de vară caniculară, cu temperaturi ridicate, căderi de curent frecvente, numeroase solicitări către Primăria Sectorului 1 rămân fără răspuns. La telefoanele de pe site-ul instituției, răspunde un robot care îi invită pe oameni să trimită întrebările prin e-mail. Deși a trecut ceva timp de la anunțul rezultatului alegerilor locale, Clotilde Armand pare să fie în continuare în campanie electorală, este de părere George Tuță, primarul Sectorului 1, invitat în cadrul emisiunii Puterea Știrilor.

„Oamenii care au zis că fostul primar, Clotilde Armand, trebuie să plece, sunt mult mai mulți decât cei care au zis ca ea să rămână. Și atunci nu ar trebui să ne mai agățăm de scaune. Noi am cerut la Primărie să ne spună dacă putem să funcționăm așa, interimar, în perioada asta de tranziție. Noi avem o campanie prin care le oferim apă celor care trec prin zonele mai aglomerate din Sectorul 1.

Cred că am distribuit până acum în jur de 10.000 de sticle cu apă rece. Însă Primăria are această obligație, ca în situații de urgență, cum este și canicula, să asigure apă pentru toți cetățenii. Am văzut, colegul meu, Ciprian Ciucu ,a instalat niște alei de răcorire în Sectorul 6, pe care mi-aș fi dorit foarte tare să le avem și noi aici. Nu este vorba de a copia lucruri si despre a nu face ceva bun pentru că l-a făcut déjà altcineva. Este vorba despre a avea grijă de viața oamenilor”, a subliniat liberalul.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: