VIDEO UPDATE Ciucă și Bode, alături de candidații PNL Brașov. Ce mesaje au transmis cei doi

Nicolae Ciucă
sursa foto: romania-actualitati.ro

UPDATE

Liberalul Adrian Veștea a vorbit la Brasov despre realizările PNL Brașov.

“Dacă până în 2016 nu accesase măcar un euro, in mandatul meu a accesat peste 80 de milioane.

Am avut proiecte bugetate și din bugetele proprii. Legat de infrastructura medicală. Dacă până în 2016 nu putem spune că s-au făcut investiții strategice, fiecare unitate medicala in mandatul meu s-au reabilitat. Putem spune că putem rivaliza cu multe unități, dacă ne raportăm la materniatate, la UPU de la spitalul județean. După o bătălie serioasă am reușit să convingem ISU că locul acelui elicopter arondat mai multor județe, locul lui e la Brașov, iar cu ajutorul domnului  Bode l-am adus la Brașov.

Astfel ca pacienții din Brașov nu sunt nevoiti să astepte ajutor din altă parte.

Un vis pe care brașovenii il asteptau – primul aeroport.

Dragi colegi, la luptă, PNL trebuie să iasă învingător, să continue seria celor 20 de ani să aibă un președinte liberal, în persoana lui Nicolae Ionel Ciucă, PNL să aibă un număr de parlamentari foarte mare”, a spus Veștea.


UPDATE

Secretarul general al PNL Lucian Bode a afirmat, joi la Braşov, că „guvernările liberale locale şi centrale sunt guvernări ale marilor proiecte, guvernări care ţintesc pe termen lung”. El a criticat administraţia actuală a municipiului şi a precizat că aceşti oameni noi în administraţie şi politică au fost potrivit vorbei „sedus şi abandonat”.

„Lucrurile mari se fac cu oameni în echipă. Liberalii nu vor sacrifica niciodată dinamismul economic pentru politicile axate doar pe consum, pentru că noi în 2020 am schimbat paradigma dezvoltării şi am pus stop celor care promovau o economie fragilă. Am adus prosperitate prin investiţii, prin repornirea şantierelor de infrastructură, prin atragerea de bani europeni. Guvernările liberale, locale şi centrale, sunt guvernări ale marilor proiecte, guvernări care ţintesc pe termen lung”, a declarat Lucian Bode, joi la evenimentul de lansare a candidaţilor din judeţul Braşov pentru alegerile locale.

El a mai spus că cei care au fost în ultimii patru ani în administraţie nu au clădit şi realizat nimic. „Ştiţi vorba aceea – sedus şi abandonat. Cam asta a fost treaba cu oamenii noi în administraţie şi politică”, a completat secretarul general al PNL.

„Unii dintre ei, pe ultima sută de metri de mandat, au încercat să se cuibărească în partidele de guvernământ. Au avut patru ani în care nu au clădit nimic şi vin acum şi vorbesc despre Braşovul viitorului. Nu îi mai crede nimeni. Ştiţi vorba aceea – sedus şi abandonat. Cam asta a fost treaba cu oamenii noi în administraţie şi politică. Ei pe picioarele lor nu sunt în stare să realizeze nimic şi nici nu vor realiza. Din păcate, aceste experimente administrative au fost pe răbdarea şi spinarea braşovenilor, pentru că se pierde timp. Sunt convins că administraţia Braşovului va deveni liberală după 9 iunie”, a mai spus Bode.

UPDATE

Nicolae Ciucă a declarat, joi la Braşov, că PNL este cea mai puternică forţă politică de la Braşov. Liderul liberalilor a amintit de vorbele lui Dinu Brătianu, „unul dintre cei mai vizionari lideri ai PNL”, din anul 1949 care a spus că „PNL va juca un rol mai important decât trecutul lui glorios”.

„PNL e cea mai puternică forţă politică în Braşov. Am crezut că vreţi spuneţi că dublaţi scorul pe Braşov. Asta da se poate. Vă dăm voie. Ziua de 9 mai e o zi cu dublă semnificaţie, este Ziua Europei, şi desigur este ziua în care începem campania electorală. Ziua Europei ne duce cu gândul la unul dintre cei mai vizionari lideri ai PNL, la Dinu Brătianu, care în ianuarie 1949, înainte să fi fost arestat de către regimul comunist, de altfel este arestat în 1950 şi moarea la trei-patru luni în închisoare de la Sighet. Dar în 1949 scria în felul următor: România, cea mai luminată ţară din estul Europei va juca un rol foarte important în relaţiile internaţionale economice şi politice ale Europei Unite. 1949, iar pentru ţară spunea, în plan intern, că România trebuie să chezăşuiască libertatea individuală şi iniţiativa particulară în toate domeniile. Referindu-se la Partidul Naţional Liberal a zis – PNL va juca un rol mai important decât trecutul lui glorios. Acesta este viitorul PNL prevăzut de Dinu Brătianu în 1949”, a afirmat Nicolae Ciucă, joi, la evenimentul de lansare a candidaţilor din judeţul Braşov pentru alegerile locale.

Știrea inițială

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, împreună cu alte personalităţi ale Partidului Naţional Liberal participă la evenimentul de lansare a candidaţilor liberali din judeţul Brașov la alegerile locale de peste o lună.

În judeţul Braşov, candidatul PNL pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Braşov este Adrian Veştea, iar în competiţia pentru funcţia de primar al municipiului Braşov liberalii merg pe mâna fostului primar, George Scripcaru (susţinut de alianţa PSD – PNL).

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: