Reuniunea Comitetului de coordonare al PNL. Lucian Bode: Avem toate atuurile să fim victorioși în Bucuresti

Reuniunea Comitetului de coordonare
Reuniunea Comitetului de coordonare / captură foto

Liberalii își aleg membri Biroului Politici al filialei PNL București în cadrul Comitetului de Coordonare al Partidului Național Liberal București. La eveniment este prezent și Cătălin Cîrstoiu, candidatul PNL – PSD pentru Primăria București.

Sebastian Burduja a spus ca în București liberalii trebuie să dea ora exactă între stat și cetățean.

“Este o mare onoare și o mare mândrie să fiu aici, să vă privesc și să simt toată forța acestei echipe. Uitați-vă ce putem să facem împreună. Am vorbit foarte des și am denumit și acet eveniment ,, Bucureștiul viitorului”. Încercăm să evadăm din acești București care stagnează. Vă spun, ca ministru, ai în București proiecte de tip magistrală de metrou si în partea opusă șobolani, gândaci și ploșnițe. Aceasta este realitatea, aceste probleme mici, ne-au blocat. Cred că trebuie să ne propunem lucruri îndrăznețe. Mă gândesc la o sub traversare pentru Calea Victoria, ca să putem pietonaliza fără a afecta traficul, mă gândesc la un București verde și mă gândesc la Bucureștiul digital. În București trebuie să dăm ora exactă dintre stat și cetățean.

Vorbesc și despre o filială a viitorul sau despre ce aș vrea să facem în viitor. Să avem porțile larg deschise pentru profesioniști. Semnalul desămnării domnului Cîrstoiu. Am început deja un proiect de digitalizare în funcție de sistemele informatice pe care ar trebui să le folosim în 2024. Mi-aș dori un dialog, dar el să nu se oprească pe 9 iunie, pe 9 iunie o să vină schimbarea, sunt sigur de asta”, a spus Burduja.

Cătălin Cîrstoiu a spus că întotdeauna a găsit prieteni în PNL și a vorbit despre proiectul său din București.

“Eu sunt mereu cu zâmbetul pe buze și mi se reproșează frecvent asta. E anacronic ca în 2024 sa vb despre nevoile primare ale Bucureștiului. Noi vorbim astăzi despre un sistem de semaforizare inteligenta. E nedrept ca in 2024 ca da, apa calda transport sunt nevoi primare. Ar fi fost ideal sa vbm despre București asa cum tre sa fie.

Proiectul meu pentru Bucuresti a pornit de la un om in care zi de zi imi furnizeaza incredereN Ciuca. La PNL am găsit intotdeauna prieteni, in conducerea PNL. Si da, am luat de la dl Burduja foarte multe proiecte interesante care se vor regasi in proiectul meu”, a spus Cîrstoiu.

Totodată, Rareș Bogdan l-a laudat pe medicul Cîrstoiu în discursul său.

“Pentru mine si colegii mei din zona executiva a PNL, gestul domnului Sebastian Burduja a fost unul fără precedent, după ce s-a pregatit un an de zile. După ce am găsit un candidat în persoana lui Cătălin Cîrstoiu, care va fi primarul Capitalei, este doctorul Bucurestiului, pe 10 iunie va câștiga.

Bucurestiul a fost bolnav, a fost îmbolnăvit de un om fără viziune, la fel ca și sectorul 1 și sectorul 2. Vorbiți despre ce au făcut aleșii noștri locali, despre ce au făcut miniștrii noștri, nu ezitați sa spuneți că PNL a modernizat și digitalizează România. Cătălin aștept sa castigi Capitala cu ajutorul acestei armate de activisti”, a spus Rareș Bogdan.

Lucian Bode spune că Bucureștiul nu mai are timp pentru alte bâlbe politice și administrative.

„Capitala nu mai are timp pentru alte bâlbe politice și administrative. Răbdarea Bucureștiului a ajuns la final. Ne dorim să trăim într-un oraș cu adevarat european, noi avem cei mai buni candidați. Soluția nu vine de la partide de conjunctură cu lideri providențiali, nu punem lăsa Capitala pe mâna nepricepuților, a celor care s-au victimizat. 4 ani a fost o fugă de responsabilitate.

Avem toate atuurile să fim victorioși în Bucuresti. Viziunea noastră este sănătoasă, este evident că vorbim de un oraș cu cca. 2 milioane de locuitori, dar am demonstrat că știm cum se rezolvă problemele Cum ar arăta Bucureștiul cu o echipă de profesioniști. Cu siguranță mai bine ca astăzi. Avem administrații performante și am văzut reacția dvs. când a venit în față. Ne dorim să fie toată capitala la fel cum e administrat sectorul 6. O echipă care să descătușeze energii pozitive. Formula actuală a administrației a eșuat și pacientul este letargic. E nevoie de oameni cu suflu nou, creșterea din ultimii ani s-a făcut din inerție, nu e meritul admnistrației, se putea mult mai mult. Candidații alianței vin cu acest suflu nou, cei care s-au pierdut pe la primăria generală s-au ascuns în birou și au dat vina pe greaua moștenire”, a spus Lucian Bode.

Liderul PNL, Nicolae Ciucă, a ținut și el un discurs, vorbind despre medicului Cîrstoiu, dar și despe alte teme politice.

„Am încheiat interimatul la sectorul 1, la sectorul 4, astăzi îl încheiem la Capitală. Este o echipa tanara cu foarte multă energie, sper sa fie Sebastian la energie continuă. Uitați-vă de-a stânga și de-a dreapta și veți vedea valoarea oamenilor.

La fel mi-as dori să procedăm când domnul Cîrstoiu va veni cu planul pentru Bucuresti, cu acea fișă de tratament. Ne-am propus și am făcut această alianță pentru a avea aderenta pe întreg lanțul, primariile de sector, consiliile de sector, primaria generala, Consiliul capitalei. De fiecare data când am mers la o filială, am avut trei subiecte în structura discursului, acela de a da încredere, încrederea exista la PNL București, motivare, motivare exista când vorbim de echipele care conduc și faptele pe care le-ați realizat”, a spus Ciucă.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: