VIDEO Liviu Alexa: Conducerea din umbră a USR își urmărește propriile interese, nu pe cele ale Elenei Lasconi

sursa: Inquam

În cadrul emisiunii Puterea Știrilor, jurnalistul Liviu Alexa a subliniat că Elena Lasconi nu este susținută de propriul partid, USR, în cursa pentru alegerile prezidențiale. Alexa a explicat că Lasconi a preluat președinția partidului ca rezultat al unor negocieri interne pe care nu le controla cu adevărat și că actuala conducere din umbră, aripa Fritz-Voiculescu, își urmărește propriile interese politice.

„Elena Lasconi știa încă de la bun început, din momentul în care a fost aleasă și din momentul în care și-a dat demisia fostul președinte, că așa-i va fi viața de președinte al USR, pentru că ea a ajuns acolo în urma unor negocieri ale taberelor pe care Lasconi nu le controla în mod real. Pentru cine știe dedesubturile din USR, este foarte clar ce a fost acolo și era evident că nota de plată, factura finală pentru ea va veni și în acest fel. Te lăsăm să fi președinte, te lăsăm să candidezi, vedem cu ce șanse, dar nu înseamnă că vii tu și ne face listele, pentru că și noi vrem să mai mâncăm un pic din bugetul public, să fim parlamentari, să fim senatori, ș.a.m.d.

Elena Lasconi și-a condus și își conduce campania electorală pur și simplu de una singură, nu beneficiază și nici nu cere părerea nimănui din taberele adverse, pentru că știe că nu este susținută. Asta este o greșeală de logică politică a întregului partid și este o greșeală care ne arată lipsa de maturitate a acestui partid care încă nu s-a copt. Este și motivul iarăși pentru care nu iese din 14% iar unii o cataloghează ca având mult mai puțin.
Din acest orgoliu exacerbat pe care îl ascunde destul de bine, a vrut musai să fie pe scenă, să fie candidat la președinție ș.a.m.d”, a declarat Liviu Alexa.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: