VIDEO Lucian Bode: La Cluj se dă ora exactă în ceea ce privește administrația publică din România

Sursa foto: captură video

Secretarul general al PNL, Lucian Bode, a afirmat, sâmbătă, la lansarea candidaţilor PNL din judeţul Cluj, că atunci când vine vorba de conceptele moderne de administrație, Clujul este pe buzele tuturor.

“Cel mai important lucru pe care aș putea să-l fac în fața dumneavoastră este jos pălăria pentru tot ceea ce ați făcut. Vă consider o mare familie care ne primește mereu cu ospitalitate, mereu exemplar organizată și cu candidați foarte puternici. Aveți cea mai bună garnitură de candidați la aceste alegeri și sunteți singurii care puneți pe masa ofertelor electorale o viziune coerentă. Sunt convins că o să reconfirmați, pe tot parcursul anului 2024, scorurile record avute în alegerile precedente, iar rezultatele o să vă poziționeze în topul celor mai puternice filiale din România.

Îmi petrec majoritatea timpului în București, dar mereu când revin la Cluj mă surprinde și să face să înțeleg de ce de aici se să ora exactă în ceea ce privește administrația publică din România. Clujul este orașul excelenței. Clujul sub administrația liberală a renăscut. Văzând ce se întâmplă în jurul nostru, în Europa și în lume, vreau să subliniez că Clujul a fost declarat în top 10 cele mai sigure orașe din lume. Felicitări!”, a spus Bode.

Lucian Bode a subliniat că la Cluj este “o super echipă care a turat la maxim motoarele dezvoltării acestui oraș” și “a inspirat multe alte administrații din România”.

“Când vine vorba de conceptele moderne de administrație, Clujul este pe buzele tuturor. Mulți își doresc orașe ca la Cluj. Vi s-au pus multe etichete, dar cel mai important este că mereu ați rămas la înâlțime. Sunteți un motor pentru dezvoltarea Ardealului. Performanța în administrație este aici, la ea acasă.

Dezvoltarea remarcabilă a Clujului este marca PNL, marca administrațiilor performante. Este marca lui Emil Boc, Daniel Buda, Alin Tișe, ai primarilor și consilierilor. Ați adus bani europeni, probabil mai mult decât alte state europene. Clujul a atras mai multe fonduri europene decât Cipru și Malta la un loc. Adversarii noștri știu că este imposibil să câștigi în fața echipei liberale de la Cluj. Sunt convins că administrația liberală de la Cluj o să fie mereu una de top. Sunteți un model admirabil de administrație pentru toată România. Nu sunt multe administrații care se pot bucura de acest lucru. Liderii au fost mereu o prezență valoroasă. Le propuneți clujenilor trecerea într-o nouă etapă și pentru asta aveți o strategie foarte ambițioasă. Atunci când este pe primul loc, apar adversarii, uneori chiar din interior. Ține de caracter și de onoare.

Unii care au sărit din barcă au demonstrat că nu au așa ceva. Sunt încrezător că aveți toată susținerea clujenilor. La Cluj suntem într-un mare fief liberal și așa o să rămână și după 9 iunie. Când faci echipă și ai viziune există coerență. Am pornit împreună în 2020, cea mai accelerată administrație. Aici, la Cluj, am găsit, în poziția de ministru, cei mai receptivi parteneri pentru implementarea proiectelor de transport. S-au dat aici foarte multe exemple de dezvoltare, toate vorbesc despre o administrație care a pus destinele în dezvoltare. Din păcate, unii au fost deranjați”, a adăugat liberalul.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: