VIDEO Lucian Lungoci, deputat PSD: AUR racolează oameni care au făcut prăpăd pe unde au fost

După cele mai recente declarații, nerecunoscute de altfel de George Simion, prin care cerea să fie primiț în partid, oricine, oricum, indiferent de problemele pe care le are, AUR a început să reactiveze politicieni implicați în scandaluri de corupție.

Despre politica partidului condus de George Simion, dar și despre problemele politicienilor care se vor regăsi pe listele acestuia, a comentat în direct, la Puterea Știrilor, Lucian Lungoci, deputat PSD.

„Ce se întâmplă în Prahova se cam bate cap în cap cu declarația sau articolul unu din statutul lor de partid, din ghilimele, a afirmat Lucian Lungoci. Partid nou, cu oameni curați, cu oameni care nu au făcut politică, care nu au fost la conducerea acestei țări, care n-au fost în administrație. Asta propune AUR cetățenilor. , de fapt, cu asta îi păcălește când, de fapt, realitatea arată cu totul altceva. Că sunt într-o campanie de a aduna cât mai multă lume, cât mai mulți oameni, tot felul de aventurieri politici, care au fost prin partide, cu sau fără probleme, dar care nu și-au mai găsit locul în acele partide. Acum, toți își găsesc un loc sub umbrela acestui partid AUR care, acum, în preajma alegerilor, se dezice de ceea ce le promite oamenilor românilor de 4 ani de zile sau de 6 ani de zile de când s-a înființat, a mai spus deputatul PSD.

Acesta subliniază că tot ceea ce a spus George Simion până acum este anulat de acțiunile din ultima perioadă.

„Este o mare minciună ceea ce a spus George Simion până acum. Repet, un partid cu oameni curați, cu oameni noi. Un partid nou, care nu a fost niciodată la guvernare și n-a făcut nimic rău în țara asta. Uite că-și aduc oameni care numai că au făcut politică, că au fost la guvernare, că au fost în administrație, dar, din păcate, că nu e o vină să fi fost în administrație, dar, din păcate aduc niște oameni care au probleme, care au făcut probleme și au făcut prăpăd pe acolo pe unde au fost”, a mai explicat Lucian Lungoci, deputat PSD.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: