Skip to content
Alegeri

VIDEO. Ludovic Orban: 6 decembrie e un moment de referință, un apel pentru o cauză națională

Ludovic Orban Inquam Photos/Octav Ganea

Președintele PNL, Ludovic Orban, a vorbit, joi, despre programul de guvernare al liberalilor pe 2021-2024, document la care au contribuit peste 470 de specialiști.Orban a insistat că 6 decembrie, ziua alegerilor parlamentare, reprezintă un moment decisiv pentru viitorul României.

Pe 6 decembrie suntem puși în fața unei alegeri decisive: mergem mai departe și punem în practică programul de dezvoltare a României sau nu. Asta e dilema, atât de simplă, dar importantă. 6 decembrie e un moment de referință în istoria României. Lăsăm în urmă ce ne dezbină, stângăciile și nerealizările noastre, practicile, unele dintre ele neperformante, și ne unim forțele pentru România. 

Nimeni nu va fi lăsat în urmă în România pe care o vom construi, dar nimeni nu trebuie să lipsească de la acest efort național. 6 decembrie un apel național pentru o cauză națională. Nu e vorba de partizanate politice, ci de viitorul României.

Dragi români, acest program de guvernare cu care ne prezentăm în fața voastră e rodul muncii a foarte mulți specialiști – 472 membri sau simpatizanți ai PNL”, a declarat Orban.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *