Skip to content
Politică

VIDEO Ludovic Orban acuză PSD pentru situația tensionată din Valea Jiului

Inquam Photos/Octav Ganea

Președintele PNL, Ludovic Orban, susține că întreaga situație tensionată din Valea Jiului a fost generată de acțiunile Partidului Social Democrat. Liderul PNL a explicat faptul că CEH se află în insolvență după un ajutor de stat acordat în timpul guvernării PSD.

„Situația foarte gravă în care se află CEH se datorează unui ajutor de stat acordat în timpul PSD și care n-a fost folosit în conformitate. Iar UE a hotărât că trebuie să returneze acei bani. Din acel moment firma a intrat în insolvență și în mod evident această situație critică a generat multe probleme, cu tot ceea ce înseamnă funcționarea campanei.

Pe lângă rezolvarea problemei (plata salariilor) am identificat fonduri și resurse financiare suplimentare: e vorba de aproximativ 10 milioane de  lei pentru alte drepturi de muncă, care sunt mai multe. Obiectivul nostru e să construim o societate viabilă, cu  acțiuni viabile și care să mențină un număr cât mai mare de locuri de muncă pentru actuala companie sau pentru viitoarea companie.

Salariile nu poți să le plătești din orice fel de alocare bugetară”, a spus Ludovic Orban.

1 comentariu la “VIDEO Ludovic Orban acuză PSD pentru situația tensionată din Valea Jiului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *