VIDEO Lupta pentru putere în USR: „Alianța Dreptei nu a existat niciodată electoral”

Polul de dreapta
Sursa foto: Facebook

În cadrul emisiunii „Puterea Știrilor”, jurnalistul Dan Bucura a adus în discuție provocările cu care se confruntă USR în contextul actualelor tensiuni interne și a alianțelor politice pe care le-a format. Dan Bucura a comparat alianța cu Forța Dreptei și PMP cu doi bolovani mari puși în rucsacul unui alergător mediocru, spunând că USR a suferit o scădere semnificativă în sondaje din cauza acestor asocieri.

„Dacă ei deja se ceartă și au început cu circ și cu fraudă, nu știu în ce măsură poate să se mai regrupeze.

Elena Lasconi spunea că în cazul în care va ajunge și va câștiga această competiție pentru președinția partidului, va rupe alianța cu forța dreptei și cu PMP. Va fi foarte interesant de văzut ce se va întâmpla acolo, dacă se va rupe totuși această alianță a dreptei.

Alianța asta a Dreptei nu a existat niciodată electoral. E ca și cum ai pune unui alergător mediocru, doi bolovani mari în rucsac și spui bă acuma trebuie să câștigi Maratonul Bostonului. I-au pus USR-ului ăștia doi bolovani în spate și de la cât aveau 15% au sfârșit la 8 și ceva la europarlamentar și 5 și ceva celălalt. Deci, din punctul meu de vedere, alianța nu doar că n-a existat dar nici nu a adus nimic bun USR-ului. Dar dacă nu o rup repede, se duc definitiv la groapă

Le dau sfaturile gratuit. În primul rând, trebuie să scapi de bolovani ca să începi să alegi la o competiție, în cazul lor, competiție electorală.” a spus Bucura.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: