Skip to content
Europa

VIDEO Mai mulți români s-au bătut cu săbii și bâte pe străzile din Luton, Marea Britanie: „Să vină Brexitul odată, să scăpăm de aceste specimene!”

telegraph.co.uk

Mai mulți români, înarmați cu săbii și bâte, au fost implicați într-o altercație care a avut loc pe o stradă din orașul Luton, Marea Britanie, relatează ziarulromanesc.net.

Poliția a ajuns la locul evenimentelor în jurul orei 21.30, în urma unui apel potrivit căruia un grup de persoane este implicat într-o bătaie în Dallow Road. Aproximativ 12 persoane au fost văzute luptându-se cu săbii și bâte de baseball. Trei persoane au fost rănite, iar trei bărbați au fost arestați și sunt în prezent în custodia poliției.

„Urmărim ancheta și am arestat trei persoane în legătură cu incidentul, dar au fost mai multe persoane implicate și am dori să le identificăm cât mai repede posibil. Dacă ați fost în zonă în acel moment și ați văzut ceva sau aveți imagini sau orice informații care ar putea ajuta la ancheta noastră, vă rugăm să ne contactați”, a mai spus acesta.

Imaginile au stârnit un val de reacții în mediul online. Mulți îi condamnă pe cei care au provocat scandalul: „Să vină Brexitul odată, să scăpăm de aceste specimene!”; „Niciunul nu purta mască”; „Sunt zeci de ani de când ne facem de rușine în Țările Continentale și încă tot nu ne conformăm la civilizația lor”, „Dacă așa va place stați așa cu circul pe stradă. Dacă așa sunteți învățați”, „Povestea spune că s-au certat cine primește statutul de rezident și cine pleacă în România”, „Din cauza unor oameni ca și ăștia ne cataloghează pe toți la fel”.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *