VIDEO MAI: Peste 25.000 de angajaţi ai MAI, mobilizaţi în minivacanţa de Rusalii

MAI
Sursa foto: Captura Video/ Facebook

Peste 25.000 de angajaţi ai Ministerului Afacerilor şi Internelor (MAI) vor fi mobilizaţi pentru a veghea la buna desfăşurare a evenimentelor care vor avea loc în toată ţara, în minivacanţa de Rusalii, a anunţat vineri purtătorul de cuvânt al instituţiei, Monica Dajbog.

„Pentru prevenirea faptelor ilegale şi asigurarea intervenţiei rapide în sprijinul cetăţenilor, va fi intensificată prezenţa efectivelor MAI în zonele aglomerate, în spaţii de divertisment, în staţiunile turistice, în zone cu risc de producere a unor infracţiuni, precum şi pe drumurile publice. O atenţie deosebită va fi acordată evenimentelor cu public numeros. În aceste zile vor fi organizate peste 200 de evenimente la care se estimează participarea a aproape 300.000 de persoane”, a precizat Dajbog.

Potrivit acesteia, efectivele MAI vor fi prezente la evenimentele cu un număr semnificativ de persoane pentru a preveni faptele ilegale favorizate de aglomeraţie. Cele mai importante manifestări cultural-artistice vor avea loc, sâmbătă şi duminică, în Timişoara, cu o medie zilnică de 15.000 de participanţi, precum şi în Sibiu, sâmbătă, şi în Buzău, luni, cu 14.000, respectiv 10.000 de participanţi. De asemenea, cele mai importante manifestări religioase vor avea loc în judeţele Suceava, Galaţi, Maramureş, Cluj şi Sălaj unde sunt aşteptate între 3.000 şi 10.000 de persoane, potrivit purtătorului de cuvânt al MAI.

Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: