VIDEO MApN dezminte. Tunurile Gepard NU au doborât dronele rusești care atacau Ucraina la Dunăre

MApN
Sursa foto: Facebook

MApN dezminte. Tunurile autopropulsate Gepard nu ar fi acționat pentru a acționat pentru a doborî dronele rusești care atacau la Dunăre.

Tunurile antiaeriene românești Gepard nu au acționat pentru doborât drone rusești care atacau Ucraina peste râul care separă România de Ucraina, se arată într-un răspuns al MApN pentru Newsweek România. MApN dezminte. Tunurile Gepard NU au doborât drone rusești care atacau la Dunăre
Informația neconfirmată din surse oficiale a fost transmisă inițiale de contul Visegrád 24, care monitorizează situația de pe frontul din Ucraina, pe rețeaua de socializare X (fostă Twitter).

„Statul NATO a început să doboare drone rusești deasupra spațiului aerian ucrainean. O nouă înregistrare video arată cum tunurile antiaeriene autopropulsate românești Gepard doboară dronele kamikaze rusești peste râul care separă România de Ucraina, în apropiere de Izmail”, a precizat contul.

România a fost nevoită să ia măsuri după ce cel puțin o dronă a pătruns la 11 kilometri adâncime pe teritoriul său, iar alte UAV-uri zburau în direcția sa, mai relatează contul Visegrád 24.

Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: