Skip to content
Politică

VIDEO. Marcel Ciolacu anunţă un posibil boicot al consultărilor de la Cotroceni: Îl rog pe Preşedinte să nu jignească partidul câştigător

Inquam Photos/Octav Ganea

Liderul PSD Marcel Ciolacu a declarat, marți, la TVR1, că social-democrații ar putea lipsi de la consultările organizate la Palatul Cotroceni pentru desemnarea unui nou premier dacă la consultări vor fi chemații liberalii primii și nu PSD-iștii care au ieșit pe primul loc.

Este posibil să luăm o decizie cu colegii să nu mergem la consultări, dacă nu suntem invitaţi primii la consultări. Îl rog pe Preşedinte să nu jignească partidul câştigător. Campania a trecut, il rog să reintre în haina constituţională”, a declarat Marcel Ciolacu.

 

„O gaşcă de perdanţi care vor puterea cu orice chip”

Liderul PSD susţine că președintele Klaus Iohannis se află într-un stadiu de „negare totală” a faptului că social-democrații au ieșit pe primul loc la alegerile parlamentare, aceasta fiind o „boală” și în acest caz „primul pas sa te vindeci” este sa recunosti ca esti bolnav.

Preşedintele s-a antepronunţat. Parcă românii degeaba au votat. Este o negare totală a unei evidenţe, că românii au sancţionat acest guvern, PNL şi, implicit, deoarece preşedintele s-a expus să devină politrucul PNL, inclusiv preşedintele a fost sancţionat prin vot direct.

Toată campania electorală a fost condusă de Klaus Iohannis. Este o gaşcă de perdanţi care vor puterea cu orice chip, fără să ţină cont de votul românilor. E negare. Stiţi, primul pas să te vindeci este să recunoşti, ca să depăşeşti boala”, a declarat Ciolacu.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *