VIDEO Marina Tauber, filmată când vorbea de banii de la Moscova pentru propagandiștii pro-ruși din R. Moldova

Sursa foto: X

Publicația Deschide.md din Republica Moldova a intrat în posesia unei înregistrări video în care deputata Marina Tauber, una din principalele portavoci ale fugarului Ilan Șor, vorbește despre banii veniți de la Moscova pentru plata propagandiștilor pro-ruși. În înregistrare, Marina Tauber explică de ce nu s-au făcut plăți pentru anumite perioade, dar și că banii vor fi dublați pentru „lunile de campanie”.

Discuția online dintre Marina Tauber și liderii teritoriali ai blocului „Victorie”, condus de fugarul Ilan Șor, ar fi avut loc în luna august, susține publicația citată, care menționează că activiștii de partid au rămas dezamăgiți că nu au primit bani din Rusia pentru perioada aprilie-iulie, iar deputata le-a explicat motivele.

Marina Tauber le-a spus că pentru lunile aprilie-iulie nu sunt prevăzuți bani pentru activiști, dar, începând cu luna august, aceștia urmau să primească din nou „salarii” de la Moscova.

„Va fi dublat. Adică, se va achita încă o dată. Este vorba de lunile din campanie. Sunt încă câteva regiuni care nu au reușit să meargă la Moscova – lor, la fel, se vor transfera banii pe card. Faptul că oamenilor li s-au transmis (banii – n.r.), dar din anumite motive nu au ajuns, am rugat ca toți conducătorii să facă o inventariere și să transmită departamentului de monitorizare. Ne vom gândi ce să facem”, le-a spus Marina Tauber în limba rusă, potrivit traducerii Deschide.md.

La un moment dat, ea a fost întreruptă de un acrivist care a spus că reprezentanții unei alte formațiuni controlate de Ilan Șor, „Șansă”, urmează să primească bani și pentru perioada aprilie-iulie, însă deputata Marina Tauber l-a contrazis.

„Nu, ei nu vor primi. Toți activiștii au primit bani până în luna martie. Iar în lunile aprilie, mai, iunie și iulie nu sunt prevăzute remunerări. Este prevăzută acum remunerarea tuturor pentru august”, a conchis Tauber.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: