VIDEO Medicul Horațiu Moldovan: Ciucă știe cât de importantă e sănătatea democrației românești

sursa: captura de ecran

Profesorul universitar și medicul Horațiu Moldovan a subliniat importanța programului propus de Nicolae Ciucă, care vizează sănătatea românilor și consolidarea democrației. Moldovan a evidențiat că Guvernul Ciucă a inițiat primul program românesc pe fonduri europene de coeziune dedicat exclusiv sănătății.

„Fondurile europene destinate României pentru perioada 2021-2027 includ, pentru prima dată, un program operațional dedicat domeniului Sănătății. Acest program a fost propunerea guvernului Ciucă,” a afirmat Horațiu Moldovan.

El a detaliat principalele investiții ce vor fi realizate: „Vor fi construite trei spitale regionale la Iași, Craiova și Cluj-Napoca, vor fi construite sau reabilitate șapte spitale județene și vor fi modernizate și dotate 20 de spitale orășenești.”

Profesorul Moldovan a subliniat că, dintre toți candidații prezidențiali, Nicolae Ciucă reprezintă cea mai bună garanție pentru o Românie democratică și pro-europeană: „Nicolae Ciucă știe că sănătatea personală e foarte importantă pentru români, dar știe la fel de bine cât de importantă este și sănătatea democrației românești.”

El a încheiat prin a-și exprima sprijinul pentru Ciucă: „Îl susțin și îl votez pe Nicolae Ciucă în alegerile prezidențiale din 24 noiembrie și îi îndemn pe toți colegii medici să-l voteze. Avem nevoie de un om cu adevărat în slujba țării, de un patriot autentic, de un om corect și dedicat democrației.”

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: