Skip to content
Sănătate

VIDEO. Mesaj pro vaccinare în limba romani transmis de coordonatorul campaniei naţionale de vaccinare anti-COVID, Valeriu Gheorghiţă

Inquam Photos/George Calin

Coordonatorul campaniei naţionale de vaccinare anti-COVID, Valeriu Gheorghiţă, s-a adresat comunităţilor de romi, într-un mesaj în limba romani, pledând pentru vaccinare. În mesajul video, Valeriu Gheorghiţă spune în limba romani: „Nu te teme! Nu e nimic rău! Hai să facem vaccinul!„.

 

În calitate de preşedinte al ANR, îi mulţumesc d-lui Valeriu Gheorghiţă, coordonatorul campaniei naţionale de vaccinare, pentru implicarea în campania ANR, prin care încercăm să informăm corect şi complet pe cât mai mulţi romi despre campania de vaccinare. Mesajul în limba romani al d-lui Valeriu Gheorghiţă, care s-a alăturat campaniei de informare a ANR, încearcă să elimine fricile romilor legate de vaccin”, a explicat Iulian Paraschiv, preşedintele Agenţiei Naţionale pentru Romi, care a făcut public mesajul coordonatorului campaniei de vaccinare.

De asemenea, luni, de la ora 13.00, ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, împreună cu Valeriu Gheorghiţă şi cu secretarul de Stat Raed Arafat vor discuta online cu 1.000 de romi din administraţia publică şi din comunităţile de romi, cărora le vor răspunde la toate întrebările legate de vaccinare, anunţă Paraschiv.

1 comentariu la “VIDEO. Mesaj pro vaccinare în limba romani transmis de coordonatorul campaniei naţionale de vaccinare anti-COVID, Valeriu Gheorghiţă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *