Skip to content
Galați Știri locale

VIDEO Muncitor nepalez învățat de un coleg de muncă din Galați să fure de la serviciu: „little benzin, no problem”

Mediafax

Imaginile cu un salariat român care învață un muncitor din Nepal cum să fure benzină de la locul de muncă au fost înregistrate la Galați. Gălățeanul îi explică procedura asiaticului în timp ce transferă benzina furată în bidoane de plastic. „No problem, little benzin”, este concluzia gălățeanului.

Incidentul a avut loc în urmă cu o săptămână, la societatea care are grijă de spațiile verzi din orașul Galați. Un muncitor gălățean îi explică unui coleg de muncă din Nepal cum poate fura benzină din utilajele folosite la locul de muncă.

„No problem, no problem, and benzina sector you speak, you no work”, spune muncitorul român.

„Director, no problem?”, întreabă nepalezul, iar răspunsul românului vine imediat. „You understand, speak, no work… little benzin, no problem”.

„You take this one home, you sell, you want more money?”, mai întreabă nepalezul în timp ce românul transferă benzina furată în bidoane de plastic.

„No sector, no problem”, îi răspunde gălățeanul.

După ce a văzut imaginile, conducerea societății Gospodărire Urbană s-a autosesizat și l-a urmărit pe angajatul român. Acesta a fost prins în flagrant când pleca de la serviciu cu 10 litri de benzină.

L-am prins în flagrant pe om. Avea într-un rucsac 10 litri de benzină Am chemat polița, a fost cercetat disciplinar și a fost dat afară. Era un angajat vechi” , a explicat Dragoș Magearu, directorul Gospodărire Urbană.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *