VIDEO N. Robu, despre candidatura la Primăria Timișoarei: Nu pot rămâne indiferent la ce se întâmplă în orașul meu

Prezent în direct, prin telefon, în ediția de astăzi a emisiunii Puterea Știrilor, Nicolae Robu, fostul primar al Timișoarei, a vorbit despre candidatura sa pentru un nou mandat.

„Deocamdată am susținere Partidului Național Liberal. (…) Vă spun, că dacă lucrurile mergeau bine, eu îmi vedeam de treaba mea. Am o carieră universitară de succes. Sunt mândru de ce am lăsat în urma mea și ca rector al Universității Politehnic, și ca primar. Dar când văd la ce bătaie de joc este supus orașul meu, nu pot să stau pasiv. Probabil că mă vor sprijini și alte partide, pentru că este evident, dar n-am avut nicio discuție până în momentul de față, ca să fiu corect înțeles, pentru că este evident că e vorba despre o luptă în doi aici, la Timișoara. Cu tot respectul pentru oricare alți candidați, toate sondajele și sunt o mulțime făcute în ultimii 2 ani arată că lupta este în doi.”

Fostul primar susține că niciun alt candidat nu va obține scorul necesar, respectiv unul de două cifre și că ar fi păcat ca acestea să fie irosite pentru un candidat cu șanse minime. În acest caz, voturile îndreptate spre candidați cu șanse mici, vor merge automat la actualul primar.

„Eu cred că lumea s-a săturat de o asemenea nu numai incompetență, mai grav decât incompetență. Eu aș spune incapacitate, pentru că tot CV-ul său arată că e un om care n-a făcut nimic, până la 37 de ani n-a reușit să aibă un loc de muncă așa cât de cât acătării”, a mai arătat fostul primar.

În ce privește o posibilă susținere din partea Partidului Social Democrat, Nicolae Robu a afirmat că nu a avut discuții cu conducerea la nivel național referitor la acest lucru.

„Eu sunt un simplu membru PNL care își vede de candidatura la funcția de primar al Timișoarei din partea PNL. Această funcție și proiectul meu nu este unul politic, este unul administrativ, desigur, în asociere cu o forță politică”, a adăugat Nicolae Robu, candidatul PNL pentru un nou mandat la Primăria Timișoarei.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: