Skip to content
Neamț Știri locale

VIDEO Neamţ: Mașină de lux furată din Marea Britanie, găsită în plin proces de dezmembrare într-o curte din județ

O mașină de lux care figura ca furată din Marea Britanie a fost găsită în proces de dezmembare la o firmă din județul Neamț. Două persoane au fost reţinute de poliţişti în urma perchezițiilor.

Reţinerile au avut loc în urma a două percheziţii efectuate la punctele de lucru ale unei societăţi comerciale din Bârgăoani, se arată într-un comunicat de presă al IGPR.

„Poliţiştii au descoperit şi ridicat, în vederea confiscării, un autoturism de lux, înmatriculat în Marea Britanie, ce figura furat de pe teritoriul acesteia, care se afla în proces de dezmembrare, ansamble, subansamble şi alte componente auto, despre care există suspiciunea că provin din traficul ilicit de autoturisme. Totodată, au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor, mai multe documente şi înscrisuri, reprezentând livrări de componente din ultimii doi ani de zile”, se arată în comunicatul de presă.

Cele 2 persoane conduse la sediul IPJ Neamţ pentru audieri au fost reţinute pentru 24 de ore pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire, urmând să fie documentată întreaga activitate infracţională.

La activităţi au participat poliţişti din cadrul Serviciului de Arme Explozivi şi Substanţe Periculoase, Serviciul Criminalistic, poliţişti din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Ştefan cel Mare şi luptătorii Serviciului pentru Acţiuni Speciale din cadrul IPJ Neamţ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *