VIDEO Nelu Tătaru, PNL: Suntem un partid al antreprenorilor, al celor care știu ce înseamnă să plătești salarii

Foto: Nelu Tataru PS News

 

Invitat în emisiunea Puterea Știrilor, Nelu Tătaru a afirmat că Partidul Național Liberal este cel care păstrează în acest moment acea cotă unică de TVA și impozitul de 16%.

„Suntem un partid al antreprenorilor, al celor care știu ce înseamnă să plătești salarii, să plătești pensii, să plătești inclusiv aparatul bugetar. (…)  Nu putem numai cheltui dintr-un buget fără să știm să prognozăm cumva veniturile acestui buget”, a spus acesta.

În ce privește declarația premierului Marcel Ciolacu, după Congres, care spunea că și după alegeri singura coaliție posibilă este tot cu PNL, Nelu Tătaru este de aceeași părere.

„Cred că dincolo de orgoliile fiecăruia din cei care conduc aceste partide, dincolo de orgoliile fiecărui premier aflat la un moment dat, cred că viitorul stă tot într-un într-o coaliție de partide care să stabilizeze România. Nu este niciun partid în acest moment care să poată să spună că ia 50%, că se apropie de 50% și să propună președintelui un premier, fără ca aceasta să aibă ceva de spus. Nu. În acest moment vrem, nu vrem, funcția de președinte este de o mare importanță”, a explicat Nelu Tătaru.

La întrebarea dacă PNL, în eventualitatea câștigării alegerilor în decembrie, are în vedere o altă alternativă decât PSD, vicepreședintele PNL spune că rezultatele vor da perspectiva unei guvernări de dreapta, de stânga sau a uneia de coaliție națională.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: