VIDEO Nicolae Ciucă: „L-aș arunca din barcă pe Rareș Bogdan”

Foto Facebook PNL

Candidatul PNL pentru funcţia de preşedinte al României, Nicolae Ciucă, invitat în emisiunea ”La Măruță” de la PRO TV, a fost întrebat pe cine ar arunca din barcă dacă s-ar afla pe un lac cu Klaus Iohannis și Rareș Bogdan și barca s-ar scufunda, fiind nevoit să salveze doar doi dintre ei. Liderul PNL a răspuns, fără ezitare: „Rareș Bogdan”.

Moderatorul emisiunii Cătălin Măruță a întrebat de ce, iar Ciucă a argumentat: Este cât se poate de atrăgător. Inclusiv pentru rechini. Nu ați văzut ce bine înnoată?”

Moderatorul a subliniat faptul că răspunsul este „o vorba cu tâlc”, iar Nicolae Ciucă a punctat:

„Păi dacă tot am folosit vorbe cu tâlc, am vrut să înțeleagă toată lumea, chiar și la o emisiune de divertisment, că într-un fel românii percep ceea ce spun politicienii și în altfel se întâmplă lucrurile în realitate”

Elena Lasconi, premierul ipotetic al lui Nicolae Ciucă

O altă întrebare a fost dacă Nicolae Ciucă ar deveni președinte pe cine ar pune ca premier dintre Marcel Ciolacu, George Simion, Mircea Geoană, Ludovic Orban sau Elena Lasconi?

Elena Lasconi, a fost răspunsul invitatului: „Nu vă dați seama ce salt este de la Primăria Câmpulung la Guvernul României?! Unul mare, nu?” a adăugat Nicolae Ciucă.

Proverbele atribuite contracandidaților la președinție

De asemenea, președintele PNL a fost invitat să atribuie un proverb potrivit fiecăruia dintre contracandidații săi la prezidențiale.

Acestea au fost răspunsurile:

„Cu o floare nu se face primăvara”-Ludovic Orban

„După război, mulți viteji se arată”- Mircea Geoană

„Vrabia mălai visează”-Marcel Ciolacu

„Pisica blândă zgârie-rău”- Elena Lasconi

„Hoțul neprins e negustor cinstit” – George Simion

Noi, cei din linia întâi

La întrebarea despre a presupune că se face un film despre viața lui Nicolae Ciucă unde acesta trebuie să aleagă un titlu obligatoriu, dintre următoarele: „Toți oamenii președintelui”; „Noi, cei din linia întâi”; „Candidatul altora”, Ciucă a răspuns: „Noi, cei din linia întâi” argumentând că este un film românesc în care se regăsește.

Amintim că Nicolae Ciucă a anunțat pe Facebook ruperea coaliției cu PSD: „Coaliția de guvernare cu PSD se oprește aici”, a spus Ciucă într-un mesaj video. El a spus că PNL rămâne totuși în guvern pe motiv că PNL vrea să împiedice abuzurile PSD.

Anunțul lui Ciucă a venit la o zi după ce tot șeful PNL spusese că în cazul în care Marcel Ciolacu va câștiga alegerile, el ar pregăti o guvernare PSD-AUR. ”Îmi pare că se pregătește o coaliție de guvernare PSD-AUR”, a spus Ciucă la Prima TV.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: