VIDEO Nicolae Ciucă, primit cu brațele deschise de constănțeni la Ziua Marinei

sursa: facebook

Președintele PNL Nicolae Ciucă a avut parte de o primire călduroasă la Constanța, la finalul ceremoniei organizate cu ocazia Zilei Marinei. Aflați la plimbare pe faleză, oamenii s-au înghesuit să facă fotografii cu liderul PNL.

Vizibil încântat de interacțiune, Nicolae Ciucă s-a prins chiar în horă alături de oameni și cu mulți dintre ei s-a îmbrățișat, atipic față de politicienii cu care suntem obișnuiți.

Premierul Nicolae Ciucă a transmis și un mesaj cu prilejul Zilei Marinei Române și a Forțelor Navale Române. El a vorbit despre importanța acestei sărbători atât pentru marinarii militari și civili, cât și pentru toți românii

„15 August este o sărbătoare de suflet pentru români. În această zi sfântă, în care creştinii prăznuiesc Adormirea Maicii Domnului, sărbătorim cu toţii Ziua Marinei Române. An de an ne regăsim la malul Mării Negre pentru a onora marinarii militari şi civili care navighează sub drapelul României. Patriotism, credinţă, curaj sunt cuvintele care descriu cel mai bine această zi de 15 august. Curajul marinarilor români militari şi civili este o sursă de mândrie şi inspiraţie pentru noi toţi. A fi marinar este o opţiune de viaţă, o vocaţie care implică sacrificii, eforturi, muncă şi dedicare. Atunci când navigaţi sub pavilion românesc faceţi cinste României şi vă suntem recunoscători”,a afirmat Ciucă în discursul ţinut joi, de Ziua Marinei.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: