Skip to content
Magazin

VIDEO Nicolae Guță s-a auzit la SAGA Festival. Publicul a cântat maneaua: „Noi bem, spargem pahare”

saga festival

Salvatore Ganacci, celebrul DJ olandez, a mixat melodia lui Nicolae Guță – „Noi bem, spargem pahare” la festivalul Saga, care a avut loc în acest sfârșit de săptămână, în București.

După trei zile de show și distracție până dimineață unde au cântat Tiesto, DJ Snake, Afrojack, Black Coffee, Deadmau5, Elderbrook, Fedde Le Grand, Fisher, Marshmello, Meduza și mulți alții, în ultima zi la SAGA Festival 2022 celebrul Salvatore Ganacci a fost cel care a ieșit în evidență. Puțin după miezul nopții el a mixat maneaua „Noi bem, spargem pahare”, cântată de Nicolae Guță, scrie libertatea.ro.

După primele acorduri, publicul s-a ridicat în picioare, a dansat și a început să fredoneze versurile. „Noi bem spargem pahare/Unu de fiecare /Bem băutură tare /Rămânem în picioare. /Chiar și noi ne-am întrebat /Ne-am întrebat /Cum de nu ne-am îmbătat /Că la cât noi am băut /Am băut /Mințile nu le-am pierdut /Nu le-am pierdut”, sunt câteva dintre versurile auzite la SAGA.

A venit maneaua de la Salvatore Ganacci! (…) Ne-au cucerit cu acest moment”, au fost câteva dintre reacțiile fanilor în mediul online, după maneaua lui Nicolae Guță de la SAGA 2022.

A pus manele și la Neversea 2019

Salvatore Ganacci a fost și la Neversea 2019, acolo unde s-a făcut remarcat de fanii din România când a mixat melodia lui Adrian Minune – Așa sunt zilele mele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *