VIDEO Nicușor Dan a mințit când s-a dezis de Matei Păun: „Cu cât dă mai multe explicații, cu atât se afundă mai tare”

Nicuşor Dan a confirmat
Sursa foto: Facebook / Nicusor Dan

Candidatul PNL la Primăria Capitalei, Sebastian Burduja, întrebat de PS News cum comentează faptul că Nicușor Dan recunoaște că se sfătuiește cu pro-rusul Matei Păun, acesta a declarat:

„Cu cât da mai multe explicații, cu atât se afundă mai tare. Constat ca Matei Păun inițial a spus că nu este implicat în campania dansului, că a fost șef de campanie în 2016 dar acum doar își fac vacanțele împreună. Ieri a recunoscut că acest domn care și-a făcut bani în Rusia și Belarus face de fapt parte din grupul restrâns, de zece oameni, care îl sfătuiesc în această campanie”, spune Burduja.

PS News a scris despre subteranul campaniei electorale lansate de edilul Nicușor Dan pentru o nouă candidatură la Primăria Capitalei, avându-i printre adversari pe Cristian Popescu Piedone, Gabriela Firea, Sebastian Burduja și Mihai Enache. Cu toate că pe Facebook se roagă de bucureșteni să îi trimită bani, în spatele său stau milionari care îi acoperă toate nevoile electorale, păstrând însă umila sa imagine pe care și-a creat-o încă de la începuturile carierei sale politice.

Cu toate că Nicușor Dan spune că Matei Păun nu a donat niciun leu pentru campania sa și nu s-a implicat deloc în candidatura pentru un nou mandat la șefia Bucureștiului, panourile sale publicitare sunt de la o firmă cumpărată de Păun de la o bancă de stat rusească și recent, paparazzi MediaFLUX l-au surprins pe controversatul afacerist în discuții aprinse cu șefa de campanie a edilului, Ema Prisca, cea care l-a ajutat și în 2020 să câștige fotoliul de edil al Bucureștiului.

Sebastian Burduja îi cere lui Nicușor Dan să publice listelor donatorilor

„Situația cu donațiile: din declarațiile publice se observă că cifrele variază. Între câteva sute de mii de lei. Când am luat la rând lucrurile astea și le-am spus noi, public, prima oară și am declarat că a cheltuit la undeva la 1,4, milioane lei, au crescut și donațiile, așa peste noapte. Nu știu câți bucureșteni au donat, dar că să lămurească acest lucru ar trebui să publice lista donatorilor. S-a lăudat și că sunt membri PNL. Eu cred că nu sunt. Cred că este doar o tactică de campanie. Nu există liberali care să susțină o administrație eșuată. Liberalii vor altceva. Ei aleg viitorul. Cu prezentul și cu trecutul noi ne-am lămurit”, afirmă candidatul PNL la Primăria Capitalei.

„Mă bucur că mai sunt 3 săptămâni până la alegeri și Parcul Cișmigiu primește niște alei asfaltate”!

„Refuzul unei dezbateri este un gest lipsit de respect față de bucureșteni. Nici astăzi nu l-am prins deoarece a fugit din ședință. Deci cred că a aflat că ne vedem aici. Și dacă îmi permiteți, mă bucur că mai sunt 3 săptămâni până la alegeri și Parcul Cișmigiu primește niște alei asfaltate. Eu zic să organizăm alegeri mai des. Poate domnul Nicușor Dan se va mobiliza și mai bine, dar din fericire n-o să mai fie primar. Dacă intrăm acum găsim bănci rupte, găsim toate lucrurile care ne fac de rușine în fața unei lumi întregi. Acum s-a găsit să asfalteze aleile. Este jenant”, a mai adăugat Sebastian Burduja.

Realizărilor lui Nicușor Dan: ” La final, a dat ZERO”

Candidatul PNL la Primăria Capitalei, Sebastian Burduja, a făcut o trecere în revistă a realizărilor edilitare ale actualului primar general al Capitalei, Nicușor Dan. Fiecare punct de pe pliantul său electoral din campania trecută a fost analizat de contracandidatul liberal și confruntat cu realitatea din teren. La final, a dat ZERO.

Liberalul Sebastian Burduja este foarte optimist în privința faptului că electoratul îl va desemna ca viitorul primar general al Capitalei și a dat asigurări că Municipiul București va arăta cu totul altfel, imediat ce va prelua mandatul. Motivul pentru care este atât de sigur de rezultatul votului este bilanțul mandatului lui Nicușor Dan pe care l-a prezentat în amănunt.

„În mai puțin de 3 săptămâni se va schimba Bucureștiul. Și, în momentul de astăzi, pe care Nicușor Dan l-a etalat public, un bilanț al mandatului este cel mai puternic argument în acest sens. Bilanțul dânsului este foarte simplu și în termeni matematici este zero. Un bilanț al unui primar general, de fapt al unui oficial, se face punând în oglindă ceea ce a promis când a preluat mandatul, cu ceea ce a făcut la finalul mandatului. Singurul bilanț este acest pliant electoral, care se numește” Cifrele noului București” și în care, dacă vom trece prin fiecare categorie foarte rapid, veți vedea că este zero.(…)”

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: