Skip to content
Sport

(VIDEO) Noul trailer al filmului Star Wars va extazia fanii

VIDEO Noul trailer al filmului Star Wars va extazia fanii

Studiourile Lucasfilm au pus în vânzare, în avans, din 19 octombrie, bilete pentru cea mai așteptată peliculă a anului, „Star Force: The Force Awakens”, iar la acceași dată urmează să fie lansat un nou trailer al filmului regizat de J. J. Abrams.

Canalul ESPN a difuzat luni seară în pauza meciului de fotbal american dintre New York Giants și Philadelphia Eagles un nou trailer al filmului ‘Star Force: The Force Awakens’. ‘The resistance gathers tomorrow’ este mesajul postat pe Twitter de Lucasfilm, alături de un teaser care anunță difuzarea trailerului în pauza meciului respectiv de fotbal, precizează realitatea.net.

În plus, pentru a marca această veste pentru fanii francizei Star Wars, cei de la studiourile Lucasfilm au postat pe contul oficial de Twitter al seriei un nou poster al peliculei, confirmând totodată că fanii vor putea vedea un nou trailer cu Daisy Ridley, Oscar Isaac și John Boyega, alături de revenirea starurilor seriei precum Harrison Ford, Carrie Fisher, Mark Hamill, Anthony Daniels și Peter Mayhew.

‘Star Wars: The Force Awakens’ va avea premiera în cinematografele din SUA la 18 decembrie.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *