VIDEO „Nu văd ca un independent să câștige prezidențialele!” Data alegerilor, motiv de dispută în coaliție

Administrația Prezidențială
Administrația Prezidențială. Sursa foto: ZIUACONSTANTA.RO

Jurnalistul Dan Bucura a discutat despre tensiunile din actuala coaliție politică, punând accent pe disputele privind data alegerilor prezidențiale.

„Ar fi culmea ridicolului ca această coaliție să se certe din motivul acesta, al datei alegerilor prezidențiale. Eu vă spun un lucru e clar că acuma e doar o chestiune de forță, de umflat mușchii unii la alții și de negociat în viitoarea formulă care cum va fi ea. Exact ca la Capitală se discută și acuma.  Adică să câștige alegerile cum au câștigat ei în toată țara cu 70% și la București să te bată un independent cu 50% e groaznic, așa că în același context, cred că tot genul ăsta de negocieri le vom avea și la prezidențiale. Din fericire însă, la prezidențiale nu văd ca un independent sau o terță persoană care dincolo de această coaliție să poată câștiga alegerile.” a spus jurnalistul în direct la Puterea Știrilor.

De asemenea, el a vorbit și despre potențialul candidat Mircea Geoană și despre incertitudinea legată de susținerea acestuia și a amintit că la un moment dat și AUR a încercat să-l curteze pe Geoană.

„Eu nu-l văd deocamdată bătut în cuie pe Mircea Geoană unicul și inconfundabilul câștigător. Curte îi făcea la un moment dat și AUR lui Mircea Geoană. Adică nici nu mai știi până la urmă al cui e Mircea Geoană?

A zis bine Băsescu într-o emisiune în care l-am avut invitat, hai să ne uităm mai bine la Mircea Geoană care el ocupă o funcție la NATO care prin cutumă dintotdeauna de când s-a înființat NATO a fost a americanilor. Mircea Geoană are cumva altă cetățenie? Ce îl recomandă , vocea și talentul sau…? Cum a ajuns secretar general NATO? Eu îmi doresc un președinte al românilor pe care să-l dorim noi cu toții, în majoritatea aia care o fi.” a concluzionat Bucura.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: