Skip to content
Politică

VIDEO Numărul de IMM-uri a crescut în ultimii doi ani de zile de la 450.000 la 550.000

Partidul Social Democrat (PSD) prezintă, într-un clip electoral, îmbunătățirile pe care le-adus în România, la nivelul IMM-urilor, prin programul lor de guvernare: start-up nation, fonduri de garantare, de contragarantare, susținere pentru industriile aflate la început de drum.

”Este foarte greu să iei credit în România, mai ales dacă ești IMM. Ai nevoie de ajutor pentru că e greu cu băncile, dar avem soluții: Program de guvernare PSD: Start-up nation, fonduri de garantare, de contragarantare, susținere pentru industriile aflate la început de drum, care sunt  la frontiera cunoașterii, regimul fiscal este excepțional în România, profit pe valorea adăugată a IMM-urilor. Media în UE este de 40, în România este de  56.

Numărul de IMM-uri a crescut în ultimii doi ani de zile de la 450.000 la 550.000, cifra de afaceri a ajuns la 800 de miliarde, profitul brut, 50 de miliarde, marja profit brut pe cifra de afaceri, 6, 25. O industrie profitabilă, cu multe oportunități comerciale. Viitorul arată într-adevăr mai bine, chiar și la nivelul acestor IMM-uri”,  se arată în clipul de promovare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *