Skip to content
Gorj Știri locale

VIDEO O localitate din România a fost împodobită pentru sărbătorile de iarnă cu decorațiuni de Paște. Explicaţiile primarului

infogorj.ro

Primăria din Motru a împodobit orașul pentru sărbătorile de iarnă nu doar cu steluțe și Moș Crăciun, ci și cu iepurași și ouă roșii, spre mirarea localnicilor, relatează stirileprotv.ro.

Dacă ei au considerat că e bun iepurașul, probabil aduce iepurașul șoric, nu mai aduce ouă. Altceva ce putem gândi, dacă au luat iepurașul probabil l-au luat cu spatele și arăta a Moș Gerilă”, a glumir un localnic.

Copiii ce să mai creadă? Nu mai știu ce să creadă. Vine Paștele sau Moș Crăciun. Eu așa zic. A venit iepurașul, da trebuie să căutăm ouă prin iarbă, ouăle roșii”, a spus şi o localnică.

Când și-au dat seama de gafă, angajații Primăriei au scos din decor unul dintre iepurași.

„A dispărut în dimineața asta. Chiar acum două ore, de când a dispărut. L-a furat Moș Crăciun, cred că da”, a reacţionat un localnic.

Primarul orașului spune că în zilele următoare vor fi scoase din magazie și alte figurine mai potrivite și că nimeni nu ar trebui să se supere.

Sunt niște figurine pe care le punem să se bucure copiii de ele, în loc să le ținem prăfuite prin magazie. Inclusiv cu ouăle de Paști. Nu dacă sunt neapărat ouă, sunt figurine”, a spus primarul Cosmin Morega.

Unul dintre iepurași este expus chiar în fața Primăriei Motru și, dacă edilul nu se răzgândește, poate să rămână acolo chiar până la Paști, pentru a fi admirat de copii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *